9 χρόνια από το θάνατο του Paul Walker – Δείτε τι έγραψε ο Vin Diesel

Η ανάρτηση του Vin Diesel για τη “μαύρη επέτειο“
30 Νοεμβρίου 2022 17:19
9 χρόνια από το θάνατο του Paul Walker – Δείτε τι έγραψε ο Vin Diesel

Με αφορμή την μαύρη επέτειο του θανάτου του Paul Walker, ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στις πασίγνωστες ταινίες Fast & Furious, Vin Diesel, προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Paul Walker έφυγε από τη ζωή στις 30 Νοεμβρίου του 2013 και ο Vin Diesel αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ο Diesel έγραψε: «Εννέα χρόνια…σε αγαπάω και μου λείπεις». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε και από μια κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Ο θάνατος του Paul Walker είχε σοκάρει τους πάντες το 2013. Συγκεκριμένα, ο 40χρόνος είχε χάσει το ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μαζί με τον φίλο του και οδηγό του αυτοκινήτου, Roger Rodas. Οι δύο τους μόλις είχαν φύγει από μια φιλανθρωπική οργάνωση, όταν και τράκαραν σε ένα φανάρι, με την 2005 Porsche Carrera GT τους να τυλίγεται στις φλόγες. Ο πατέρας και η κόρη του Walker κατέθεσαν ξεχωριστές αγωγές εναντίον της Porsche, γεγονός που οδήγησε σε διευθέτηση.

Μάλιστα, τη στιγμή του θανάτου του, ο Walker δεν είχε τελειώσει ακόμη τα γυρίσματα για το Fast & Furious 7, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια των αδερφών του Cody και Caled. Η ταινία λειτούργησε ως κύκνειο άσμα για τον χαρακτήρα του Walker και τελείωσε με μια συγκινητική σεκάνς που απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό. Μάλιστα, το τραγούδι 'See you again' του Wiz Khalifa προστέθηκε στο soundtrack της ταινίας ως αφιέρωμα, ενώ και το υπόλοιπο cast αφιέρωσε την 7η ταινία στη μνήμη του.

Για την ιστορία, μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας, ο Diesel υποδέχθηκε μαζί με τη σύντροφό του μια κόρη, την οποία ονόμασαν Pauline για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο φίλο τους.