The Mean One: Ο Grinch είναι ένας μανιακός δολοφόνος σε αυτή τη horror ταινία – Δείτε το trailer

Θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Δεκέμβριο
29 Νοεμβρίου 2022 16:47
The Mean One: Ο Grinch είναι ένας μανιακός δολοφόνος σε αυτή τη horror ταινία – Δείτε το trailer

Η Atlas Film Distribution έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer και την αφίσα από το The Mean One. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια μικρού budget Χριστουγεννιάτικη παρωδία-horror ταινία, που μετατρέπει τον γνωστό “Grinch” σε έναν μανιακό δολοφόνο.

Στο The Mean One θα δείτε τον David Howard Thornton του Terrifier 2, ο οποίος υποδύεται τον πράσινο «γκρινιάρη», που φοράει τη στολή του Άγιου Βασίλη και ζει σε ένα βουνό ψηλά πάνω από την πόλη Newville.

Κεντρικό πρόσωπο εδώ είναι και η Cindy You-Know-Who (Krystle Martin), της οποίας οι γονείς δολοφονήθηκαν από τον «The Mean One» πριν από 20 χρόνια. Εκείνη, λοιπόν, επιστρέφει σε αυτή την πόλη και θέλει να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει τον Grinch.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο LaMorte, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Flip και Finn Kobler. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler και Amy Schumacher.

Ακολουθεί η επίσημη αφίσα:

Την παραγωγή του φιλμ έχουν αναλάβει οι A Sleight of Hand Productions, Amy Rose Productions και Kali Pictures.

Το The Mean One θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ, αλλά δε γνωρίζουμε αν θα φτάσει και στους κινηματογράφους της χώρας μας. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.