Marvel: Ο McAvoy έχει ένα παράπονο από τις ταινίες X-Men

O McAvoy μίλησε έξω από τα δόντια για τη σχέση Magneto-Professor X
29 Νοεμβρίου 2022 16:16
Marvel: Ο McAvoy έχει ένα παράπονο από τις ταινίες X-Men

Ο James McAvoy υποδύθηκε σε τέσσερις X-Men ταινίες τον νεαρό Professor X/Charles Xavier παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Patrick Stewart. Ωστόσο φαίνεται πως ο 43χρονος σταρ έχει ένα παράπονο από αυτές τις ταινίες, παρά το ότι παραδέχεται ότι πέρασε πολύ καλά και θεωρεί πως ήταν ένας από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας του. 

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο X-Men: Days of Future Past το οποίο χαρακτήρισε ως μια από τις καλύτερες ταινίες που έχει συμμετάσχει.

Μιλώντας στο GQ Magazine, ο McAvoy εξέφρασε ευθέως την κριτική του για το πως η Fox τότε χειρίστηκε στις ταινίες X-Men τη σχέση μεταξύ Professor X και Magneto (του Michael Fassbender). Ή καλύτερα το πώς δεν την εκμεταλλεύτηκε καλύτερα όπως είπε χαρακτηριστικά: 

"Η μεγαλύτερη κριτική μου για το τι κάναμε σε αυτές τις τέσσερις ταινίες ήταν ότι μετά την πρώτη ταινία, δεν εκμεταλλευτήκαμε τη σχέση μεταξύ του Xavier και του Magneto του Michael Fassbender, η οποία αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της πρώτης ταινίας. Οπότε ήταν κάτι σαν, "γιατί πετάξαμε απλά αυτό το τεράστιο όπλο;".

Στην ίδια συνέντευξη, ο McAvoy έκλεισε το μάτι σε ένα ενδεχόμενο cameo του στο Avengers: Secret Wars. Περισσότερα για αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ

Μένει επίσης να δούμε πώς θα χειριστεί η Marvel Studios τους X-Men εντός του MCU μιας και είναι αναπόφευκτο το κινηματογραφικό remake των μεταλλαγμένων.