Dwayne Johnson: “Αυτός είναι ο καλύτερος Superman όλων“

Σίγουρα πάει το μυαλό σας ποιον διάλεξε
25 Νοεμβρίου 2022 00:17
Dwayne Johnson: “Αυτός είναι ο καλύτερος Superman όλων“

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι το Henry Cavill θα επιστρέψει και πάλι ως Superman στο DC Universe, ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια, μιας και το Man of Steel κυκλοφόρησε το 2013. Τώρα, ο Dwayne “The Rock” Johnson είπε και επίσημα ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο καλύτερος ηθοποιός που έχει βάλει την εμβληματική «κόκκινη κάπα».

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter, στο οποίο γιόρταζε την κυκλοφορία του Black Adam σε ψηφιακή μορφή, ο Johnson είπε μεταξύ άλλων ότι πίεσε πολύ για να επαναφέρει τον Cavill ως Superman. Μάλιστα, δήλωσε για πρώτη φορά ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει παίξει ποτέ αυτό το ρόλο.

Προφανώς και έδειξε σεβασμό για τον Superman του Christopher Reeve, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Henry Cavill «είναι πιο πάνω από όλους τους άλλους».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Henry Cavill είναι ο Superman της γενιάς μας και, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος όλων. Και το εννοώ φυσικά, με σεβασμό στους άλλους ηθοποιούς, ειδικά στον Christopher Reeve, αλλά ο Henry είναι ο μεγαλύτερος Superman όλων των εποχών.

Για την ιστορία, ο Henry Cavill είχε συστηθεί ως Superman στο Man of Steel του Zack Snyder το 2013. Ακολούθησαν τα Batman v. Superman: Dawn of Justice, Justice League (2017) και το Zack Snyder's Justice League (2021) στο HBO Max. Όλες μαζί οι ταινίες έχουν αποφέρει πάνω από $2.2 δισεκατομμύρια στο box office.

Τις εντυπώσεις μας για το Black Adam, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Για εσάς ποιος είναι ο καλύτερος Superman; Πείτε μας στα σχόλια!