The Flash: “Αξίζει να περιμένετε γιατί η ταινία είναι φανταστική”

Ο μοντέρ της ταινίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια
22 Νοεμβρίου 2022 10:20
The Flash: “Αξίζει να περιμένετε γιατί η ταινία είναι φανταστική”

Το The Flash των Warner Bros. Discovery και DC βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια και προορίζεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans που περιμένουν να δουν την ταινία.

Συγκεκριμένα, ο μοντέρ της ταινίας, Paul Machliss, λέει ότι αξίζει η αναμονή του φιλμ, μιας και θα σας ανταμείψει. Επίσης, όπως λέει χαρακτηριστικά, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο φιλμ είναι ένας από τους λόγους που καθυστέρησε πρόσφατα. Μιλώντας στο IBC δήλωσε τα εξής:

Θα είναι συναρπαστικό αυτό το φιλμ. Εννοώ, η Warner μάς είπε να κάνουμε την καλύτερη ταινία που μπορούμε. Είναι η πρώτη ταινία που φέρνει μία πολύ νέα τεχνολογία όσον αφορά τη λήψη πολλαπλών βερσιόν του ίδιου χαρακτήρα στην οθόνη, αντί να χρησιμοποιούνται «στημένες» κάμερες ή motion controls όπως κάναμε στο Last Night in Soho.

Υπάρχει μία νέα και θαυμάσια τεχνολογία, για την οποία θα μπορούμε να μιλήσουμε μόλις βγει η ταινία. Αλλά αυτό είναι πολύ συναρπαστικό και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε οι πρώτοι, σίγουρα σε μια ταινία τέτοιας κλίμακας, που την χρησιμοποιούμε.

Ίσως γι’ αυτό καθυστέρησε τόσο η ταινία… Αλλά πιστέψτε με αξίζει την αναμονή γιατί δείχνει φανταστική!

The Flash 2: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του sequel με τον Ezra Miller

Ο Machliss αναφέρεται σε αυτή την τεχνολογία διότι ο Ezra Miller πρόκειται να υποδυθεί δύο «διαφορετικούς» Barry Allen στην ταινία.

Ο δημοφιλής ήρωας του Miller έρχεται στη μεγάλη οθόνη και μαζί με αυτόν θα εμφανιστεί και ο Michael Keaton ως Batman/Bruce Wayne. Το φιλμ θέλει να ξεκινήσει -και να εξελίξει- το DC Universe και αυτό φάνηκε και από το μικρό teaser που είδαμε πέρυσι στο DC FanDome.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023.