Marvel: Φως στο τούνελ για το “Blade“ με τον Mahershala Ali

Marvel: Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης για το “Blade“ εν μέσω προβλημάτων στην παραγωγή
22 Νοεμβρίου 2022 00:42
Marvel: Φως στο τούνελ για το “Blade“ με τον Mahershala Ali

Για τα σοβαρά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την παραγωγή του reboot του Blade σας είχαμε ενημερώσει, αλλά τώρα φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ για την ταινία της Marvel Studios που σταμάτησαν απότομα τα γυρίσματα. 

Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης

Η παραγωγή του Blade ξεπαγώνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Marvel Studios προσέλαβε τον Yann Demange ως σκηνοθέτη του νέου Blade με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Mahershala Ali. Ο Demange είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου της σειράς "Lovecraft Country" του HBO και μαζί του θα συνεργαστεί ο σεναριογράφος Michael Starrbury (When They See Us) για να γράψει ξανά από την αρχή το νέο σενάριο της ταινίας. 

Ανάμεσα στις νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές γύρω από την παραγωγή είναι πως το Blade παίρνει μια νέα κατεύθυνση που θα του δώσει ένα πιο σκοτεινό και σκληρό ύφος, με το δημοσίευμα να . Αξίζει να αναφερθεί πως ο Mahershala Ali έβαλε το χέρι του στην επιλογή του Starrbury ως σεναριογράφου, έχοντας συγχυστεί από το προηγούμενο σενάριο, το οποίο οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε όλο κι όλο δύο χλιαρές σκηνές δράσης. 

Μάλιστα, το πλάνο λέει πως η παραγωγή του Blade θα μπει στο πλατό εντός του 2023 για να αρχίσουν να ρολάρουν οι κάμερες και έτσι πιθανότατα να διατηρήσει την υπάρχουσα ημερομηνία πρεμιέρας για τον Σεπτέμβριο του 2024. 

Το Blade θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.