Jason Momoa: Η παράδοση που ακολουθεί πιστά πριν γυρίσει μια ταινία του

Είναι fan της μουσικής ο “Aquaman”
18 Νοεμβρίου 2022 16:55
Jason Momoa: Η παράδοση που ακολουθεί πιστά πριν γυρίσει μια ταινία του

Ο Jason Momoa βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας πολλά χρόνια τώρα για τις ταινίες και τις σειρές που συμμετέχει, ενώ σήμερα έκανε πρεμιέρα και το νέο του φιλμ, το Slumberland. Αυτό παίζει μέσα από το Netflix και για να το "προμοτάρει" μίλησε λίγο για το τι έγινε στα γυρίσματα.

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο Entertainment Tonight για να προωθήσει το Slumberland και μεταξύ άλλων μίλησε για μία παράδοση που ακολουθεί πιστά (και την ακολούθησε και εδώ) όλα αυτά τα χρόνια, προτού γυρίσει μία ταινία του.

Slumberland: Η μαγική περιπέτεια του Netflix με τον Jason Momoa απέκτησε το επίσημο trailer της

Όπως κάνει κάθε φορά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας, φτιάχνει πάντα μία λίστα με τραγούδια που πρέπει -και θέλει- να ακούει στα πλατό. Πρόκειται για ένα playlist που περιλαμβάνει γνωστά κομμάτια από τη δεκαετία του ’80, συμπεριλαμβανομένων των Dexys Midnight Runners και Come on Eileen.

Για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Netflix δήλωσε τα εξής:

Ναι, όπως κάνω πάντα, έφτιαξα μια λίστα. Ναι, χορέψαμε και εδώ. Χορέψαμε Dua Lipa. Ακούσαμε πολλά ‘80s τραγούδια στο πλατό. Είχαμε λίγο Pat Benatar. Είχαμε λίγο Def Leppard, Mötley Crüe και Billy Idol.

O Jason Momoa σας ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο στη νέα του ταινία για το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνοψη του Slumberland αναφέρει τα εξής:

Καλώς ήρθατε στη Σλάμπερλαντ, τον κόσμο των ονείρων! Ο Τζέισον Μομόα υποδύεται τον "Φλιπ", έναν εκκεντρικό παράνομο που η αποστολή του είναι να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι (Μάρλοου Μπάρκλεϊ) να ταξιδέψει μέσα από τα όνειρα και να ξεφύγει από τους εφιάλτες, με την ελπίδα να ξαναβρεί τον πατέρα της. Από τον σκηνοθέτη των "Αγώνες Πείνας: Φωτιά" και "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση", το "Σλάμπερλαντ" έρχεται στο Netflix στις 18 Νοεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία του Slumberland ανέλαβε ο Francis Lawrence των Hunger Games ταινιών και αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή των comics του Winsor McCay. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ταινία με πρωταγωνιστή τον Harvey Keitel, ενώ το 1992 κυκλοφόρησε και μια anime εκδοχή του.

Το Slumberland παίζει από σήμερα στο Netflix.