Searching 2: Το πρώτο trailer θα σας κάνει να αγριοκοιτάτε την οθόνη του υπολογιστή σας

Στο sequel με τίτλο “Missing“ παίζει η Storm Reid του “Euphoria“
16 Νοεμβρίου 2022 23:59
Searching 2: Το πρώτο trailer θα σας κάνει να αγριοκοιτάτε την οθόνη του υπολογιστή σας

Θυμάστε το θρίλερ "Searching" με τον John Cho που έκανε το είδος των computer screen θρίλερ γνωστό σε όλους; Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι το "Searching 2" έρχεται και τώρα πήραμε μια πρώτη γεύση.

Ο δημιουργός Aneesh Chaganty επιστρέφει με το πνευματικό sequel με τίτλο "Missing" στο οποίο πρωταγωνιστεί η Storm Reid (γνωστή από τη σειρά "Euphoria") και το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, θα σας κάνει να αγριοκοιτάτε την οθόνη σας. Ωστόσο αυτή τη φορά άφησε τα σκηνοθετικά καθήκοντα στους Nick Johnson και Will Merrick, οι οποίοι είχαν αναλάβει το μοντάζ του "Run" -της προηγούμενης ψυχολογικού θρίλερ ταινίας του Chaganty. 

Μαζί με την Reid παίζουν επίσης οι: Nia Long (“Boyz n the Hood”), Joaquim de Almeida (“Fast Five”; “Desperado”), Tim Griffin (“Grey’s Anatomy“), Daniel Henney (“My Lovely Sam Soon“), και Amy Landecker (“Transparent“).

Η επίσημη πλοκή του "Missing": 

Από τα άτομα πίσω από το Searching έρχεται το Missing, ένα συναρπαστικό μυστήριο που σας κάνει να αναρωτιέστε πόσο καλά γνωρίζετε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Όταν η μητέρα της (Nia Long) εξαφανίζεται ενώ κάνει διακοπές στην Κολομβία με το νέο της φίλο, η αναζήτηση της June (Storm Reid) για απαντήσεις εμποδίζεται από τη διεθνή γραφειοκρατία. Εγκλωβισμένη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στο Λος Άντζελες, η Τζουν χρησιμοποιεί δημιουργικά όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που έχει στα χέρια της για να προσπαθήσει να τη βρει πριν να είναι πολύ αργά. Όμως, καθώς σκάβει βαθύτερα, η ψηφιακή της εξιχνίαση δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις... και όταν η Τζουν ξετυλίγει μυστικά για τη μητέρα της, ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα δεν τη γνώρισε ποτέ.

Πότε βγαίνει στις αίθουσες

Το Missing είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 20 Ιανουαρίου 2023, αν και ακόμη είναι άγνωστη η πρεμιέρα του στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer του Missing