Constantine 2: Το sequel θα είναι όπως το θέλουν οι fans και χωρίς περικοπές

Νέες δηλώσεις από τον σκηνοθέτη του sequel με τον Keanu Reeves
15 Νοεμβρίου 2022 15:00
Constantine 2: Το sequel θα είναι όπως το θέλουν οι fans και χωρίς περικοπές

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε ότι το sequel του Constantine με τον Keanu Reeves είναι στα σκαριά και παράλληλα θα επιστρέψει όλο το παρεάκι από την πρώτη ταινία. Οι fans το ήθελαν εδώ και καιρό, ο Reeves είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε αν του δινόταν η ευκαιρία, και η Warner Bros. φαίνεται πώς το άκουσε.

Τώρα, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Francis Lawrence (Hunger Games) έδωσε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το sequel, που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε, λέει ότι με το πολυαναμενόμενο sequel θα πιέσει την κατάσταση για να είναι η ταινία για μεγάλους. Δηλαδή να λάβει “R-rating” βαθμολόγηση, που εμείς τη γνωρίζουμε εδώ ως 18+ ή "ακατάλληλο για ανηλίκους". Μιλώντας στο The Wrap, ο Lawrence δήλωσε ότι θέλει να κάνει αυτό που ζητούσαν αρχικά οι fans από το πρώτο φιλμ του 2005.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι παρόλο που θα υπάρχει άφθονη βία, θέλει επίσης να είναι μία αστεία ταινία.

Νομίζω ότι ο John Constantine είναι ένας αστείος χαρακτήρας με σκοτεινό και κωμικό τρόπο. Θα ήθελα οπωσδήποτε να προσθέσω περισσότερη από αυτή τη σαρκαστική και κυνική αίσθηση του χιούμορ του στη συνέχεια της ιστορίας.

To σενάριο θα είναι του Akiva Goldsman σε παραγωγή της Bad Robot του J.J. Abrams.

Το Constantine είχε βγάλει περί τα $230 εκατ. δολάρια στο box office με ένα budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια, οπότε ήταν μια τίμια εισπρακτική επιτυχία από πλευράς Warner Bros.