Έχουμε την πρώτη εικόνα από την ταινία του Gran Turismo!

Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν
13 Νοεμβρίου 2022 20:26
Έχουμε την πρώτη εικόνα από την ταινία του Gran Turismo!

Τα γυρίσματα της ταινίας Gran Turismo ξεκίνησαν και η Sony Pictures το γιορτάζει με μία εικόνα από τα παρασκήνια. Χωρίς να δείχνει πολλά, η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει την αρχή και μας πηγαίνει πίσω στα παρασκήνια του μεγάλου αυτού project.

Η εικόνα συνοδεύεται και από μία λεζάντα που γράφει τα εξής: “Τα γυρίσματα του Gran Turismo Movie βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη και θα βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία ενός παίκτη. Την ιστορία του Jann Mardenborough, ο οποίος κέρδισε διάφορους διαγωνισμούς που τον οδήγησαν να γίνει πραγματικός επαγγελματίας οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ποιοι θα παίξουν στην ταινία;

Στο Gran Turismo θα παίξουν οι Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschman και άλλοι.

Η κινηματογραφική μεταφορά θα είναι σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, γνωστού για τα "District 9" και "Elysium", σε σενάριο των Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Παραγωγός στην ταινία είναι και ο δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi.

Η PlayStation Productions έχει πάρει φόρα με το να ετοιμάζει τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές βασισμένες από τα πιο διάσημα franchise παιχνιδιών της. Μετά το Uncharted έρχονται, η τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, η σειρά "Twisted Metal" στο Peacock, καθώς και η ταινία του Ghost of Tsushima.

Η ταινία Gran Turismo, σύμφωνα με το πλάνο της Sony, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου 2023.