The Elder Scrolls VI: Η "Γιαγιά του Skyrim" θα είναι χαρακτήρας στο παιχνίδι

Το όνειρο της Shirley Curry έγινε πραγματικότητα
31 Μαρτίου 2019 14:19
The Elder Scrolls VI: Η "Γιαγιά του Skyrim" θα είναι χαρακτήρας στο παιχνίδι

Το όνομα Shirley Curry μπορεί στο πρώτο άκουσμα να μην σας θυμίζει κάτι καθώς οι περισσότεροι την γνωρίζουν με το διαδικτυακό της παρατσούκλι “Skyrim Grandma”. Πρόκειται για μια 82χρονη που λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια.

Μάλιστα, την αγάπη της για τα παιχνίδια της Bethesda είχε εκφράσει στο παρελθόν μέσα από τα βίντεο της για το Skyrim, τα οποία της έχουν χαρίσει πάνω από 450.000 συνδρομητές.

Όνειρο της Curry είναι να απολαύσει και το έκτο κεφάλαιο της σειράς. Η Elder Scrolls κοινότητα στο Reddit εκτίμησε το πάθος της 82χρονης. Συγκεκριμένα ο χρήστης phantom-scribbler αποφάσισε να βοηθήσει την “Skyrim Grandma” και κινητοποίησε την κοινότητα, ξεκινώντας ένα petition για να ενταχθεί στο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής πάνω από 49.000 υπογραφές έχουν μαζευτεί από το core κοινό της σειράς.

Η Bethesda αναγνώρισε την συμπάθεια της κοινότητας για την 82χρονη YouTuber και αποφάσισε να την ενσωματώσει στο παιχνίδι σαν NPC. Έτσι λοιπόν την προσκάλεσε στα κεντρικά γραφεία της όπου πέρασε από 3D Scan για να δημιουργηθεί το μοντέλο του χαρακτήρα της.

Η γλυκύτατη Shirley τόνισε ότι για εκείνη σημαίνει πολλά που κάποιος άλλος gamer θα συναντήσει τον δικό της χαρακτήρα στο παιχνίδι, ενώ ενθουσιάστηκε πολύ που γνώρισε από κοντά τον παραγωγό του παιχνιδιού Todd Howard.

Δείτε τις εντυπώσεις από την εμπειρία της μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω: