Mortal Kombat 11: Τα controllers των Scorpion και Baraka θα σας ενθουσιάσουν!

"Get over here!"
03 Απριλίου 2019 14:17
Mortal Kombat 11: Τα controllers των Scorpion και Baraka θα σας ενθουσιάσουν!

Η κυκλοφορία του Mortal Kombat 11 πλησιάζει και οι παίκτες ήδη έχουν αναμετρηθεί στις αρένες του παιχνιδιού με την beta που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Το Etsy shop σε συνεργασία με το κατάστημα “ShedofDreamsStore” δημιούργησαν δύο πανέμορφα controllers για τους Scorpion και Baraka που θα σας εντυπωσιάσουν.

Προφανώς και στο χειριστήριο του Scorpion κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, με τις Kunai αλυσίδες στο κάτω και πίσω μέρος να εντυπωσιάζουν, ενώ ξεχωρίζουν τα 3D print πλήκτρα και το αποτύπωμα του "Fatality" στο touch pad. Τέλος στο PS button έχουμε μια νεκροκεφαλή αντί για το συνηθισμένο λογότυπο του Playstation.

Ο Baraka είναι ο επόμενος παίκτης του MK11 που "απέκτησε" το δικό του custom χειριστήριο σε πορτοκαλί χρώμα, γεμάτο καρφιά και επιδέσμους που οι φανατικοί του συγκεκριμένου χαρακτήρα θα λατρέψουν.

Μπορείτε να αγοράσετε τα χειριστήρια από εδώ ενώ η τιμή τους είναι λιγάκι τσουχτερή. Αρκετά όμως με τα λόγια, απολαύστε και τα δύο χειριστήρια από τις εικόνες που ακολουθούν.

Mortal Kombat 11 - Unboxholics.com

Το Mortal Kombat 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC στις 23 Απριλίου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch στις 10 Μαΐου.