God of War: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του παιχνιδιού

Έρχεται πολύ σύντομα
21 Απριλίου 2019 12:10
God of War: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του παιχνιδιού

Η Sony και η ομάδα ανάπτυξης Santa Monica πρόσφατα γιόρτασαν τον ένα χρόνο του God of War. Συνεχίζοντας τους εορτασμούς, τώρα ανακοίνωσαν πως πολύ σύντομα στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube θα έρθει ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για την πενταετή ανάπτυξη του τελευταίου κεφαλαίου της σειράς.

Για την ώρα είδαμε ένα μικρό βίντεο ανακοίνωσης, στο οποίο βλέπουμε τον director του παιχνιδιού Cory Barlog και την ομάδα του να σχεδιάζουν το reboot της σειράς. Υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες, με τους ηθοποιούς να γυρίζουν τις σκηνές του παιχνιδιού, με τον Barlog να μιλάει σχετικά για την προσέγγιση που θα πάρουν στο παιχνίδι και πολλά άλλα.

Φωτιές στην κοινότητα άναψε ωστόσο το τελευταίο στιγμιότυπο του βίντεο, όπου βλέπουμε τον Kratos σε νέα πλάνα και πολλοί νόμιζαν πως ήταν κάποιο tease για το επερχόμενο sequel. Ο Cory Barlog βγήκε και δήλωσε επίσημα το twitter πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα pre-rendered teaser trailer για το God of War που ήθελε να το ανακοινώσει με την άφιξη του God of War 3 Remastered, αλλά τελικά δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer ανακοίνωσης, ενώ η Sony υπόσχεται πως ολόκληρο το βίντεο θα έρθει πολύ σύντομα εντελώς δωρεάν στο κανάλι της στο YouTube.