Τεράστια επιτυχία το Death Stranding – Ανακοινώθηκε μεγάλο ορόσημο παικτών

Νέα στατιστικά με αφορμή την 3η του επέτειο
09 Νοεμβρίου 2022 00:02
Τεράστια επιτυχία το Death Stranding – Ανακοινώθηκε μεγάλο ορόσημο παικτών

Όπως φαίνεται, η gaming κοινότητα αγκάλιασε το Death Stranding, το οποίο έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών που λίγα παιχνίδια στη βιομηχανία καταφέρνουν. Αναλυτικότερα, με αφορμή την επέτειο τριών χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του, η Kojima Productions ανακοίνωσε πως το project της έχει ξεπεράσει τους δέκα εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες, ευχαριστώντας τους απανταχού 'Porters' για την υποστήριξη.

Το Death Stranding αρχικά έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου του 2019. Στη συνέχεια, ο τίτλος έφτασε και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 14 Ιουλίου του 2020. Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2021 ακολούθησε η εμπλουτισμένη και βελτιωμένη Director’s Cut έκδοση για το PlayStation 5, η οποία έχει γίνει διαθέσιμη και για το PC. Πλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνεται και σε διάφορες συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως το PC Game Pass και το PlayStation Plus.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Hideo Kojima εξέφρασε τη χαρά του μέσα από μια σχετική ανάρτηση στα social media, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο με την ειδική τούρτα που ετοίμασε το στούντιο για να το γιορτάσει.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το Death Stranding δεν επικαλείται το συναίσθημα, δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, δεν υπερβάλλει και δε φαφλατίζει. Έχει ένα ξεκάθαρο στόχο, πραγματεύεται μία πολύ σοβαρή, ψαγμένη και μεγαλειώδη θεματολογία, σε κάνει να αναρωτηθείς, να σκεφτείς να φοβηθείς αλλά κυρίως να ελπίσεις. Είναι παιχνίδι που θα σε γοητεύσει σιγά-σιγά και θα σε κάνει να το ερωτευτείς μόνο αν είσαι έτοιμος να αποδεχθείς τη φύση του, το όραμά του και την αντισυμβατικότητα που το διέπει. Βασικά, δεν είναι παιχνίδι, είναι εμπειρία…

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.