Sonic Frontiers: Το νέο μεγάλο Sonic παιχνίδι κυκλοφόρησε – Δείτε το launch trailer

Με μουσική υπόκρουση από τους Queen
08 Νοεμβρίου 2022 23:17
Sonic Frontiers: Το νέο μεγάλο Sonic παιχνίδι κυκλοφόρησε – Δείτε το launch trailer

Το Sonic Frontiers είναι πλέον διαθέσιμο από σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Γιορτάζοντας, λοιπόν, την κυκλοφορία του νέου μεγάλου τίτλου του ιστορικού franchise, η SEGA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο launch trailer.

Το εν λόγω βίντεο έρχεται με μουσική υπόκρουση το ‘Don’t Stop Me Now’ των Queen και παρουσιάζει κάθε πτυχή της εμπειρίας. Μεταξύ άλλων υπάρχουν αποσπάσματα από τα cutscesnes, gameplay εξερεύνησης και combat από τον ανοιχτό κόσμο, πλάνα από τις κλειστές πίστες του Cyber Space και γενικότερα απ’ ότι άλλο έχει να προσφέρει το Frontiers.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka.

Δείτε το επίσημο launch trailer μέσα από τον player που ακολουθεί: