God of War: Τύπος σκότωσε την πιο δύσκολη Valkyrie σε…13 δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο “Give me God of War” επίπεδο δυσκολίας
07 Νοεμβρίου 2022 14:24
God of War: Τύπος σκότωσε την πιο δύσκολη Valkyrie σε…13 δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει στο PlayStation σε μερικές ημέρες και φαίνεται ότι πολλοί παίκτες παίζουν για άλλη μια φορά το GOW του 2018, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το sequel. Κάποιοι τελειομανής, βέβαια, προσπαθούν να πάρουν το Platinum trophy προτού καταφθάσει το Ragnarok και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν και κάποια προαιρετικά πράγματα.

Όπως παραδείγματος χάρη να σκοτώσουν όλες τις Valkyries για να πάρουν το τρόπαιο στο τέλος. Έτσι έκανε ένας gamer πριν από λίγες ώρες, ο οποίος έπαιξε το God of War του 2018 στην “Give me God of War” δυσκολία και σκότωσε την “Valkyrie Queen Sigrun”, την πιο δύσκολη Βαλκυρία σε…13 δευτερόλεπτα!

Το αποτέλεσμα είναι εντυωπσιακό από μόνο του, καθώς δεν πρόκειται μόνο για το πιο δύσκολο αφεντικό όσον αφορά τις Valkyries, αλλά επειδή έπαιζε και σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

O AhmedRoasko, ο gamer πίσω αυτό το βίντεο, εξήξησε στο Reddit πώς κατάφερε να το κάνει αυτό και παράλληλα εποκαλύπτει τον εξοπλισμένο και τα skills που χρειάζεται.

God of War: Ragnarok - Τόσες ώρες είναι η διάρκεια της κεντρικής ιστορίας  

God of War Ragnarok – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το Video Review μας για το God of War Ragnarok, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Το God of War: Ragnarok είναι ο ορισμός του sequel και η απόλυτη διαφήμιση για το που έχουν φτάσει τα παιχνίδια. Είναι το block buster που βάζει τα γυαλιά σε αντίστοιχες παραγωγές άλλων κλάδων της ψυχαγωγίας. Με εξαίρεση την λιγάκι πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική προσέγγιση στους διαλόγους  και στο ύφος του γενικότερα, που εμένα δε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, ο τίτλος είναι καλύτερος σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους τομείς από τον προκάτοχό του.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.