Phil Spencer: "Προτεραιότητα μας δεν είναι να περάσουμε το PS4 σε πωλήσεις"

Νέες δηλώσεις από το αφεντικό του Xbox
14 Αυγούστου 2015 16:00
Phil Spencer:

Είναι γνωστό πως το PlayStation 4 βρίσκεται αρκετά μπροστά σε πωλήσεις σε σύγκριση με το Xbox One και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλη η ομάδα της Microsoft που ασχολείται με το brand του Xbox. Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamespot, το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, ξεκαθάρισε την στάση της ομάδας απέναντι σε αυτό τον συνεχή αγώνα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Phil Spencer, μεταφρασμένες από εμάς. 

"Ειλικρινά, πιστεύω πως πρόκειται για την επέκταση και ωρίμανση του Xbox. Η Sony είχε μία εξαιρετική επιτυχία με το PlayStation και την κέρδισαν μέσα από πολλαπλές δεκαετίες κατά τη διάρκεια των οποίων έχτιζαν ένα πολύ καλό προϊόν. Συγχαρητήρια στην Sony για αυτή την θέση που έχει στην αγορά. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να αφοσιωθώ στο Xbox και το αγαπάω αυτό. Αγαπάω τους fans και τους συνεργάτες που έχουμε. Μεγαλώνουμε το Xbox χρόνο με το χρόνο και είμαστε ήδη μεγαλύτεροι από όταν είμασταν στη γενιά του Xbox 360, οπότε γενιά με γενιά και χρόνο με χρόνο θα είμαστε σε καλύτερη θέση. Βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους online, περισσότερα παιχνίδια να πωλούνται και περισσότερες κονσόλες να πωλούνται. Γενικότερα, αισθάνομαι πολύ καλά για το μονοπάτι στο οποίο βαδίζουμε.

Ειλικρινά, δεν βάζω ως στόχο της ομάδας να περάσουμε τον αριθμό των τεμαχίων του PS4 που πουλάει η Sony. Σκέφτομαι για το τι θα κάνουμε και πόσους πελάτες έχουμε στο Xbox 360, το Xbox One τα Windows και σκέφτομαι το συνολικό αριθμό αυτών των τριών κοινοτήτων που παίζουν παιχνίδια και βλέπω πως αυτός ο αριθμός δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερος από ότι είναι τώρα."

Tags: