Το Dying Light 2 μπορεί να είναι πολύ φιλόδοξο για τα PS4 και Xbox One

Η Techland δοκιμάζει ιδέες για το sequel
14 Αυγούστου 2015 11:12
Το Dying Light 2 μπορεί να είναι πολύ φιλόδοξο για τα PS4 και Xbox One

Όπως φαίνεται, οι ιδέες της Techland για το sequel του Dying Light μπορεί να είναι πολύ φιλόδοξες για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Ο producer του τίτλου, Tymon Smektala, μιλώντας στα πλαίσια της Gamescom 2015 ανέφερε πως το στούντιο ακόμη προσπαθεί να καθορίσει αν οι ιδέες του είναι πραγματοποιήσιμες με την τεχνολογία που προσφέρουν τα PS4 και Xbox One.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το Dying Light 2 από τώρα, επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς. Όμως, έχουμε πολλές φιλόδοξες ιδέες. Έτσι, πρώτα θα πρέπει να ελέγξουμε αν αυτές οι ιδέες είναι εφικτές με την τεχνολογία που παρέχουν οι τρέχουσες κονσόλες.

Πρέπει επίσης να ελέγξουμε εάν οι ιδέες μας είναι πραγματικά τόσο καλές, όσο νομίζουμε ότι είναι, έτσι πρέπει να δοκιμάσουμε πρώτα μερικά πράγματα. Άρα, δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν μέσα στο στούντιο μας, όπου δοκιμάζουμε και πειραματιζόμαστε με διάφορα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι τώρα έχουμε μια πολύ σαφή ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε με το IP και με το σύμπαν του Dying Light, οπότε μπορείτε να περιμένετε καλά πράγματα από εμάς."

Tags: