Η Blizzard θέλει να παίζετε Diablo IV για χιλιάδες ώρες

Και δοκιμάζει αυτόν τον καιρό το end-game περιεχόμενο
05 Νοεμβρίου 2022 15:45
Η Blizzard θέλει να παίζετε Diablo IV για χιλιάδες ώρες

Η Blizzard υπόσχεται ότι το Diablo IV θα είναι μία διαφορετική εμπειρία απ’ όλες τις απόψεις σε σχέση με το 3ο κεφάλαιο του franchise και τώρα, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο game director, Joe Shely και ο general manager, Rod Fergusson, έδωσαν στο IGN μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησαν για το endgame του παιχνιδιού. Ο Fergusson δήλωσε ότι το Diablo IV έχει δοκιμαστεί τόσο πολύ από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχει συμμετάσχει. Και αυτό γιατί πολλά μέλη της Activision Blizzard έχουν ασχοληθεί αρκετά με τον τίτλο, καθώς και αρκετοί φίλοι και συγγενείς. Όλα αυτά, όπως λέει, τα έκαναν για να διασφαλιστεί η ποιότητά του.

Όλες αυτές οι δοκιμές ήταν για το end-game του παιχνιδιού μιας και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι, καθώς πολλοί παίκτες το απολαμβάνουν μετά το Campaign.

Αφού ολοκληρώσουν οι παίκτες το Campaign, θα απελευθερωθούν σε ένα παιχνίδι που ελπίζουμε ότι θα τους διασκεδάσει για χιλιάδες ώρες.

Blizzard: “Το Diablo IV δε θα είναι pay-to-win”

Ο Fergusson είπε ότι αυτόν τον καιρό πολλοί παίκτες δοκιμάζουν το Diablo IV και καλούνται να παίξουν έως και 100 ώρες. Αυτή η δοκιμαστική beta εμπεριέχει πολλά modes, όπως τα PvP, Nightmare Dungeons, Wishpers of the Dead και Helltide.

Πατώντας εδώ θα διαβάσετε πολλές πληροφορίες για το Diablo IV.

To Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε παλιότερα η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV. Περισσότερες πληροφορίες και gameplay πλάνα αποκαλύφθηκαν στο πρόσφατο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.