PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου στα PS4 και PS5

Μπορείτε να τα εξαργυρώσετε από σήμερα
01 Νοεμβρίου 2022 18:10
PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου στα PS4 και PS5

Ο Νοέμβριος έφτασε και μαζί του φέρνει τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι πλέον διαθέσιμες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου, μπορείτε να εξαργυρώσετε τρία παιχνίδια. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές στα PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν το Nioh 2 ή το Nioh 2 Remastered αντίστοιχα. Πρόκειται αναμφίβολα για το highlight αυτής της "φουρνιάς", αφού το παιχνίδι της Team Ninja είναι ένα από τα δημοφιλέστερα soulslike της αγοράς, με την κοινότητα να το έχει αγκαλιάσει. Αν, λοιπόν, το Elden Ring σας άνοιξε την όρεξη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση σε παρόμοιο ύφος, αλλά με Ιαπωνική samurai θεματολογία.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν από σήμερα να κατεβάσουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά και το PS4 και το PS5. Αυτό είναι το Heavenly Bodies, ένα ιδιαίτερο indie που είναι αρκετά προκλητικό και εστιάζει στα physics. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Νοεμβρίου είναι το Lego Harry Potter Collection για το PS4, το οποίο απευθύνεται στους μικρούς και τους μεγάλους fans της σειράς και είναι εξαιρετική πρόταση αν ψάχνετε κάτι για να παίξετε σε co-op.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Lego Harry Potter Collection στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.