Nintendo Switch: Καλό θα είναι να κάνετε update της κονσόλα σας

Η ενημέρωση 15.0.1 είναι τώρα “live”
01 Νοεμβρίου 2022 14:45
Nintendo Switch: Καλό θα είναι να κάνετε update της κονσόλα σας

Η Nintendo μόλις διέθεσε τη νέα ενημέρωση του Nintendo Switch με έκδοση 15.0.1 και παράλληλα με αυτό αποκαλύφθηκαν τα patch notes. Ωστόσο, μην περιμένετε πολλές αλλαγές στην υβριδική κονσόλα της εταιρίας, διότι δυστυχώς δε φέρνει νέες λειτουργίες ή κάποιο καινούργιο χαρακτηριστικό.

Εκτός από τις τυπικές γενικές βελτιώσεις για τη σταθερότητα του συστήματος, που παρέχονται με κάθε ενημέρωση, το νέο update διορθώνει δύο γνωστά ζητήματα. Αρχικά, διορθώθηκε πλέον το γνωστό error "2181-1000", που έβγαζε σε ορισμένους χρήστες και που τους ταλαιπωρούσε όταν έπαιζαν ένα DLC ενός παιχνιδιού, σε κονσόλα που δεν ήταν η κύριά τους (Primary Console).

Το 2ο ζήτημα αφορά τα screenshots, μιας και πολλοί παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα. Συγκεκριμένα, με τη νέα ενημέρωση, η Nintendo έλυσε το πρόβλημα που εμπόδιζε τους gamers από το να τραβάνε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια ορισμένων cutscenes σε πολλά παιχνίδια.

Patch Notes:

  • Resolved an issue causing Error Code: 2181-1000 to appear when playing DLC from a console other than your primary console.
  • Resolved an issue preventing screenshots during specific in-game scenes for some games.
  • General system stability improvements to enhance the user's experience.

Προς το παρόν αυτά διορθώνει το νέο update του Nintendo Switch, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.