Ο Νεϊμάρ θα παίξει “μπάλα” στο…Call of Duty Modern Warfare II και έχουμε την πρώτη εικόνα

Όπως επίσης και ο Paul Pogba
27 Οκτωβρίου 2022 08:58
Ο Νεϊμάρ θα παίξει “μπάλα” στο…Call of Duty Modern Warfare II και έχουμε την πρώτη εικόνα

Σε μερικές ώρες από τώρα το Call of Duty Modern Warfare II αναμένεται να γίνει ευρέως διαθέσιμο και τώρα μια νέα φήμη/διαρροή κάνει το γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες πως το multiplayer κομμάτι του θα περιλαμβάνει διάφορους πασίγνωστους ποδοσφαιριστές φαίνεται πως επαληθεύτηκαν.

Αναλυτικότερα, στην επιφάνεια ήρθε μια εικόνα που δείχνει πώς θα είναι ο Νεϊμάρ ως operator. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο πασίγνωστος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής  που αγωνίζεται ως μέσος ή επιθετικός με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει «μπαλίτσα» και στο shooter της Activision.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο  Νεϊμάρ δε θα είναι μόνος στο Call of Duty Modern Warfare II, αφού συγχρόνως διέρρευσε και μια εικόνα που δείχνει την εμφάνιση του Paul Pogba στο παιχνίδι. Πρόκειται για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Γιουβέντους.

Για την ώρα δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το κόστος για να αποκτηθούν στο νέο COD οι ποδοσφαιριστές, αν θα είναι μέρος του Battle Pass ή κάποιου event, αλλά περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.

Δείτε τον Νεϊμάρ ως operator στο Call of Duty Modern Warfare II:

Δείτε τον Paul Pogba ως operator στο Call of Duty Modern Warfare II:

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.