Το PlayStation φτιάχνει νέο στούντιο που θα συνεργαστεί με τη Naughty Dog

Πάνω σε μια εμπειρία AAA προδιαγραφών
26 Οκτωβρίου 2022 20:21
Το PlayStation φτιάχνει νέο στούντιο που θα συνεργαστεί με τη Naughty Dog

Όπως πρόδωσε μια αγγελία για ανοιχτή θέση εργασίας του PlayStation, η εταιρία εργάζεται παρασκηνιακά για τη σύσταση μιας ολοκαίνουργιας ομάδας ανάπτυξης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το PlayStation θέλει να στελεχώσει το νέο του στούντιο με έναν senior producer και η περιγραφή της αγγελίας κάνει λόγο για συνεργασία με τους βετεράνους της Naughty Dog, των Uncharted και The Last of Us, καθώς και με την PSS Visual Arts που βοήθησε στο πρόσφατο remake The Last of Us Part I.

Αναλυτικότερα, η αγγελία επισημαίνει χαρακτηριστικά:

Η Sony PlayStation δημιουργεί μια νέα εσωτερική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών σε συνεργασία με την PSS Visual Arts, μια βραβευμένη ομάδα πλήρους παραγωγής που ειδικεύεται στα Animation, Motion Capture, Cinematics, Art και Scanning.

Αυτό το επιφανές project αναπτύσσεται και σε συνεργασία με τη Naughty Dog. Αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, έχουμε ένα σαφές όραμα και πλάνο για την κυκλοφορία του.

Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνογνωσία και τα κορυφαία ταλέντα μας, θα εγγυηθούμε πως ο πήχης των γραφικών θα βρίσκεται ψηλά και μια συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες μας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στο έτος είχαν υπάρξει φήμες πως η σειρά Uncharted πρόκειται να επιστρέψει. Αναλυτικότερα, η Christina-Marie Drake McBrearty είχε ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο LinkedIn πως ξεκίνησε να εργάζεται ως recruiter στη Naughty Dog, αναλαμβάνοντας να βοηθήσει με την πρόσληψη νέων ταλέντων για το στούντιο. Ειδικότερα, στο σχετικό post της είχε αναφέρει πως ψάχνει για ταλέντα σε κάθε επίπεδο, ενώ δήλωσε πως είναι πραγματικά μοναδικό που έχει το προνόμιο να χτίσει τις μελλοντικές ομάδες που θα εργαστούν «όχι μόνο στα νέα παιχνίδια, αλλά και στην κληρονομία του Uncharted».

Αν λάβουμε υπόψη πως το PlayStation χτίζει μια νέα ομάδα που θα συνεργαστεί με τη Naughty Dog, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μάλλον η δημοσίευση της McBrearty αποκτά άλλο νόημα.

Ίσως η μεγάλη επιστροφή της σειράς Uncharted να βρίσκεται προ των πυλών.