Terraria: Έσπασε ένα ρεκόρ στο Steam που κανένα άλλο indie δεν μπόρεσε

Το κοινό αγάπησε το indie παιχνίδι όσο λίγα
25 Οκτωβρίου 2022 15:56
Terraria: Έσπασε ένα ρεκόρ στο Steam που κανένα άλλο indie δεν μπόρεσε

Το γνωστό παιχνίδι Terraria μόλις έγινε το πρώτο indie παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο θετικές κριτικές από τους παίκτες στο Steam. Το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή μετράει πάνω από 1,030,101 θετικές κριτικές από τους gamers.

Η απίστευτη δημοτικότητα του Terraria οφείλεται και σε ένα μεγάλο βαθμό από τις συνεχείς ενημερώσεις που δέχεται από την ομάδα ανάπτυξης, Re-Logic. Το στούντιο, παρόλο που είχε δηλώσει ότι το τελικό update θα ερχόταν τον Μάιο του 2020, συνέχισε να το ενημερώνει με νέο περιεχόμενο.

Το Terraria κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 και η πιο πρόσφατη έκδοση του κατέφθασε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2022. Παρόλο που το 1 εκατομμύριο σε κριτικές είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο από μόνο του, να σημειωθεί πως το 97%, είναι θετικές κριτικές. Επιπροσθέτως, σχεδόν όλες οι ενημερώσεις του τίτλου, έρχονται εντελώς δωρεάν.

Έτσι, το Terraria ξεπέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου και βρίσκεται πιο κάτω από παιχνίδια «γίγαντες» όπως τα Counter Strike: Global Offensive, PUBG: Battlegrounds, Dota 2, και φυσικά το Grand Theft Auto V.

Tags: