League of Legends: Η Riot Games θα καθυστερήσει δύο παιχνίδια του franchise

Μην τα περιμένετε το 2022
25 Οκτωβρίου 2022 13:42
League of Legends: Η Riot Games θα καθυστερήσει δύο παιχνίδια του franchise

Η Riot Games ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ότι δύο παιχνίδια που θα βασίζονται στο League of Legends πρόκειται να καθυστερήσουν. Συγκεκριμένα το 2D action-platformer με την ονομασία Convergence, καθώς και το Song of Nunu, που αρχικά ήταν προγραμματισμένα για το 2022, θα έρθουν τελικά το 2023.

Η εταιρία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για κανένα από τα δύο spin-offs, παρά μόνο ότι θα γίνουν διαθέσιμα την επόμενη χρονιά. Όπως λέει συγκεκριμένα η εταιρία, οι ομάδες της χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κάνουν κάποιες τελευταίες πινελιές.

Αξίζει να αναφερθεί πως το “Riot Forge”, ιδρύθηκε το 2019 και φιλοξενεί πολλά στούντιο της Riot Games, τα οποία ετοιμάζουν διάφορα projects, όπως παιχνίδια για το franchise. Οι δηλώσεις στη σελίδα του Riot Forge είναι οι εξής:

Γνωρίζουμε την αναμονή σας για τα Convergence και Song of Nunu. Αν και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την πρόοδο και των δύο παιχνιδιών, θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να βάλουμε κάποιες τελευταίες πινελιές. Αυτήν τη στιγμή και τα δύο παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2023 και να είστε σίγουροι ότι θα μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι.

Η next-gen έκδοση του Ruined King: A League of Legends Story είναι επίσης υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Όποιος έχει το παιχνίδι στα PS4 και Xbox One θα μπορεί να κάνει upgrade στις νέες κονσόλες εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερα σχετικά με τα παιχνίδια της Riot Games παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.