Epic Games Store: Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου
23 Οκτωβρίου 2022 18:32
Epic Games Store: Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο τίτλους που θα μείνουν για πάντα στη ψηφιακή σας συλλογή.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Saturnalia της Santa Regione, ένα survival horror adventure παιχνίδι, στο οποίο καλείστε να εξερευνήσετε ένα απομονωμένο χωριό που φημιζόταν για αρχές τελετουργίες, αλλά οι δρόμοι του είναι σαν λαβύρινθος και αλλάζουν κάθε φορά που ο χαρακτήρας σας πεθαίνει.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Warhammer 40,000: Mechanicus της Bulwark Studios. Πάρτε τον έλεγχο του πιο προηγμένου τεχνολογικά στρατού στο Imperium - The Adeptus Mechanicus. Κάθε σας απόφαση θα βαρύνει πολύ το αποτέλεσμα της αποστολής, μιας και χρειάζεται τακτική. Φυσικά, είναι βασισμένο στη θρυλική σειρά Warhammer.

Μη ξεχνάτε ότι αυτή τη στιγμή, το Epic Games Store σάς δίνει το Fallout 3 της Bethesda. Πρόκειται για την Game of the Year edition, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από το βασικό παιχνίδι, τα 5 DLC: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout και Mothership Zeta.

Επίσης, σας χαρίζει και το Evoland Legendary Edition της Shiro Games, ένα RPG με μπόλικη περιπέτεια που έχει έντονο άρωμα από τα παλιά, με ιδιαίτερο στιλ γραφικών και gameplay.

Βρείτε αυτά τα δύο παιχνίδια πατώντας εδώ.

Όσον αφορά τους επόμενους τίτλους του εν λόγω ψηφιακού καταστήματος, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, καθώς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμοι.