One Piece Odyssey: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την κυκλοφορία του
23 Οκτωβρίου 2022 10:30
One Piece Odyssey: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι

Η Bandai Namco σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης ILCA έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο gameplay trailer από το One Piece Odyssey. Το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι της σειράς είναι καθ’ οδόν και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ιστορία, το gameplay, τις συλλεκτικές, την ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλα.

Το νέο gameplay trailer έχει διάρκεια τα 7 λεπτά περίπου και σας παρουσιάζει τον κόσμο που δημιούργησε η ομάδα ανάπτυξης, αλλά και μερικά στιγμυότα από τις περιπέτειες του “Straw Hat Crew”. Δείτε το παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν δει στο παρελθόν, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Οι συλλεκτικές εκδόσεις:

Παρακάτω θα βρείτε εικόνες με τις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, αφού εκτός από την Standard Edition θα κυκλοφορήσει η Digital Deluxe Edition, καθώς και μία Collector’s Edition με πολλά καλούδια και ένα αγαλματίδιο των Luffy και Lim.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

To One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Ιανουαρίου στα PlayStation4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, ενώ μία μέρα μετά θα καταφθάσει και στο PC.