Έχει η Capcom πλάνα για remake του Resident Evil Code: Veronica ή όχι; - Τώρα ξέρουμε

Η απάντηση ίσως δυσαρεστήσει κάποιους
21 Οκτωβρίου 2022 16:48
Έχει η Capcom πλάνα για remake του Resident Evil Code: Veronica ή όχι; - Τώρα ξέρουμε

Η Capcom, τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα βασικά κεφάλαια των Resident Evil παιχνιδιών, έχει βάλει σκοπό να φέρει τα παλιά λατρεμένα παιχνίδια της στο προσκήνιο, ως Remake, με καλύτερα γραφικά και νέους μηχανισμούς. Το 2019 είδαμε το Resident Evil 2, το 2020 το Remake του “NEMESIS”, ενώ τον Μάρτιο έρχεται και η περιπέτεια του Leon S. Kennedy. Τι θα συμβεί από εκεί και πέρα, όμως;

Πολλοί fans ζητούν από την ιαπωνική εταιρία ένα Remake για το ιδιαίτερο Resident Evil: Code Veronica και τώρα, ο παραγωγός του RE4 Remake, Yoshiaki Hirabayashi, μίλησε γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ο producer μίλησε στο Noisy Pixel και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το Code Veronica, αλλά και εάν η Capcom έχει την επιθυμία να φέρει στο προσκήνιο και άλλους τίτλους ως Remake.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για remake του Resident Evil: Code Veronica που κυκλοφόρησε το 2000 στο Sega Dreamcast. Εάν μας δοθεί η ευκαιρία, ίσως.

Αυτή δεν είναι μία απάντηση που θέλουν να ακούσουν οι fans του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όμως, υπάρχει μία μικρή ελπίδα ότι η Capcom ίσως το φέρει στη νέα γενιά πλήρως ανανεωμένο. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Code Veronica έχει πουλήσει περίπου 3 εκατομμύρια αντίτυπα όσον αφορά την έκδοση του Dreamcast, αλλά και του PlayStation 2 μαζί.

Μπορεί να μην είναι τόσο «mainstream» όπως άλλα παιχνίδια της σειράς, όμως έχει και αυτό το παιχνίδι το φανατικό κοινό του. Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε ένα remake για το Code Veronica; Πείτε μας στα σχόλια!