Το Resident Evil Re:Verse αναγεννιέται από τις στάχτες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το multiplayer “RE” παιχνίδι
21 Οκτωβρίου 2022 13:48
Το Resident Evil Re:Verse αναγεννιέται από τις στάχτες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το Resident Evil Showcase event, η Capcom αποκάλυψε εκ νέου το Resident Evil Re:Verse, το νέο multiplayer παιχνίδι του franchise, το οποίο αναγεννήθηκε από τις στάχτες του, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις.

Η εταιρία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer, που παρουσιάζει λίγο καλύτερα το concept και το gameplay, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε σε μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις 24 Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμη η early access περίοδος και θα βρίσκεται online για δύο ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε διότι η Capcom δεν αποκάλυψε ούτε τώρα πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Re:Verse.

Αποκαλύφθηκε, ωστόσο, ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει crossplay, ενώ έχουν προγραμματιστεί πολλές ενημερώσεις και μετά την κυκλοφορία του. Σε αυτές τις ενημερώσεις, βλέπουμε ότι το Re:Verse θα έχει 3 νέους “survivors” εκτός από το αρχικό cast, νέους εχθρούς, μια νέα πίστα και ένα σωρό από νέα κοστούμια. Επίσης, φαίνεται ότι ετοιμάζεται και ένα Battle Pass, που μένει να δούμε πώς θα λειτουργεί.

Resident Evil 4: Αποκρυφιστικά και φρικαλέα σκηνικά στα νέα gameplay πλάνα 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους το Resident Evil Village ή όσοι πάρουν την επερχόμενη Gold Edition, θα λάβουν το Resident Evil Re:Verse εντελώς δωρεάν.

Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.