Η Sony “τάραξε” τους fans του Bloodborne με ένα tweet! – Όλη η ιστορία

«Άναψε φωτιές» πριν από λίγα λεπτά
20 Οκτωβρίου 2022 22:40
Η Sony “τάραξε” τους fans του Bloodborne με ένα tweet! – Όλη η ιστορία

Η Sony προέβη σε μία αρκετά περίεργη κίνηση πριν από λίγα λεπτά, αφού έσβησε ένα post στο Twitter, το οποίο είχε ανεβάσει το απόγευμα και φαίνεται πως αφορούσε το Bloodborne της FromSoftware.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα, το επίσημο Twitter account της Sony ανέβασε μία εικόνα από το εξώφυλλο του Bloodborne, το οποίο όμως ήταν πολύ «ζουμαρισμένο». Η φωτογραφία αυτή συνοδευόταν με μία λεζάντα που έλεγε: «Μπορείτε να το βρείτε; Ποιανού PlayStation παιχνιδιού είναι αυτό το cover που έχουμε κάνει ζουμ;».

Οι θαυμαστές αναγνώρισαν πολύ γρήγορα το εξώφυλλο του παιχνιδιού ως εκείνο του Bloodborne του 2015. Φυσικά, μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, αυτό το tweet έγινε viral, αφού πολλοί άνθρωποι πίστεψαν ότι θα ακολουθήσει κάποια ανακοίνωση με την πολυπόθητη κυκλοφορία του Bloodborne στο PC, με ένα remaster για το PS5 ή οτιδήποτε άλλο που να σχετίζεται με το franchise.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Φαίνεται πως αυτό ήταν απλώς ένα tweet και τίποτα παραπάνω και για να μην «ανάψει φωτιές» περισσότερο, η Sony αποφάσισε να κατεβάσει το post.

Το Bloodborne κυκλοφόρησε το 2015 για το PlayStation 4 και οι fans του παιχνιδιού περιμένουν εδώ και χρόνια μία ανακοίνωση που είτε θα αφορά τη συνέχεια, είτε κάποιο remaster για το PS5, είτε για μία κυκλοφορία στο PC.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία δουλειά της FromSoftware (ομάδας ανάπτυξης του Bloodborne) ήταν το Elden Ring, το οποίο εκτός από πολύ καλές κριτικές, τα πήγε περίφημα και σε πωλήσεις.