Resident Evil Showcase: Δείτε ζωντανά όλες τις ανακοινώσεις της Capcom

Απόψε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα
20 Οκτωβρίου 2022 18:32
Resident Evil Showcase: Δείτε ζωντανά όλες τις ανακοινώσεις της Capcom

Η Capcom ετοιμάζεται για το Resident Evil Showcase, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 01:00 ώρα Ελλάδος. Απόψε, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, συντονιστείτε στα επίσημα κανάλια της ιαπωνικής εταιρίας για να δείτε τι ετοιμάζει.

Αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, είναι ότι θα δούμε νέο trailer για το Resident Evil 4 Remake, ενώ παράλληλα θα μάθουμε περισσότερα και για το Winter’s Expansion του Resident Evil Village. Η Capcom, ωστόσο, είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτό το Showcase θα έχει και εκπλήξεις.

Έτσι, αν δε θέλετε να το χάσετε, να σας πούμε ότι θα μπορείτε να το δείτε στο YouTube πατώντας εδώ ή μέσα από το επίσημο Twitch του franchise εδώ. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το live stream, σύμφωνα πάντα με το YouTube θα αρχίσει στις 00:25, χωρίς να γνωρίζουμε τί θα δείχνει πριν το κανονικό Showcase που είναι στη 01:00.

Τί γνωρίζουμε για το Resident Evil 4 Remake;  

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PlayStation 4, εκτός από τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 24 Μαρτίου 2023. Το παιχνίδι θα έχει κάμερα τρίτου προσώπου και πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Εκτός από αυτό, οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο.

Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες. Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Resident Evil 4 Remake: Μάθαμε πότε θα δούμε το νέο trailer!

Τι είναι το Resident Evil Village Gold Edition;

Το Gold Edition είναι η νέα έκδοση του όγδοου κεφαλαίου της σειράς, η οποία έρχεται με φρέσκο περιεχόμενο. Μέσα σε αυτή την έκδοση θα βρείτε -εκτός από το βασικό παιχνίδι- το ολοκαίνουργιο πακέτο επέκτασης που θα ολοκληρώσει την ιστορία του Ethan και της οικογένειάς του, ένα 3rd person mode, καθώς και τα αναβαθμισμένα Mercenaries.

Το νέο αυτό περιεχόμενο έρχεται με την ονομασία Winter’s Expansion. Όποιος έχει στην κατοχή του το Village, δε θα χρειαστεί να αγοράσει την Gold Edition, μιας και το και το “Winter’s Expansion” θα πωλείται και ξεχωριστά.

Η ιστορία θα ολοκληρωθεί με ένα ειδικό campaign με playable χαρακτήρα την Rosemary Winters:

Σε αυτό το story DLC, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Rose, κόρη του κεντρικού πρωταγωνιστή, Ethan, όταν εκείνη επισκέπτεται γνώριμα μέρη για να μάθει από που προέρχονται οι δυνάμεις της. 16 χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια του Ethan και η νέα ιστορία θα συνεχίσει τα γεγονότα του Village.

Σύμφωνα με την Capcom το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο “ψυχολογικό τόνο” με την Rose να συναντά άλλο ένα κορίτσι που μοιάζει με εκείνη. Δεν υπάρχουν μόνο τέρατα που σας απειλούν στο Shadows of Rose, καθώς ο ίδιος ο κόσμος προσπαθεί να σας αποτελειώσει.

Το Resident Evil Village Gold Edition (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προ-παραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.