Spider-Man 2: Πότε θα έρθει το sequel στο PS5; - Νέα επιβεβαίωση από την Insomniac

«Κάνουμε καλή πρόοδο»
20 Οκτωβρίου 2022 15:19
Spider-Man 2: Πότε θα έρθει το sequel στο PS5; - Νέα επιβεβαίωση από την Insomniac

Από το Starfield μέχρι το Hogwarts Legacy, τους τελευταίους μήνες έχουμε δει πολλές τεράστιες gaming κυκλοφορίες να καθυστερούν. Όπως φαίνεται, αυτό φόβισε και διάφορους fans του Marvel’s Spider-Man 2, μιας και η Insomniac τηρεί σιγή ιχθύος εδώ και πολύ καιρό.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, παρόλο που ξέρουμε ότι το παιχνίδι αναμένεται το 2023, ένας προβληματισμένος fan που «ενοχλεί» εδώ και καιρό το στούντιο, ανέφερε στο Twitter ότι ελπίζει να μην δούμε κάποια αναβολή. Παραδόξως, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να τον καθησυχάσει και να απαντήσει στη δημοσίευσή του.

Συγκεκριμένα, το στούντιο του PlayStation τόνισε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 δεν έχει καθυστερήσει και εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία το 2023 στο PS5. Αναλυτικότερα, απαντώντας στον χρήστη, η Insomniac δήλωσε:

Μην ανησυχείς. Κάνουμε καλή πρόοδο και εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένο για το 2023.

Μάλιστα, το στούντιο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση στον κόσμο το να οργανώσεις την παρουσίαση ενός παιχνιδιού, προσθέτοντας:

Το να παρουσιάσεις ένα παιχνίδια απαιτεί χρόνο, προσπάθεια, πόρους και συντονισμό.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί πέρυσι το Σεπτέμβριο στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.