Πώς θα τρέχει το The Callisto Protocol στις κονσόλες;

Δε θα καθυστερήσει το παιχνίδι Striking Distance Studios
19 Οκτωβρίου 2022 16:49
Πώς θα τρέχει το The Callisto Protocol στις κονσόλες;

Η KRAFTON μαζί με την ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios επιβεβαίωσαν πριν λίγο ότι όχι, το The Callisto Protocol δεν πρόκειται να καθυστερήσει και επισημαίνουν ξανά ότι θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 2 Δεκεμβρίου.

Αυτές οι δηλώσεις ήρθαν στη δημοσιότητα, διότι πριν από λίγες ώρες ένα post (ενημερώθηκε τώρα) της Epic Games, που έλεγε ότι το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στο Epic Games Store στις 12 Φεβρουαρίου 2023, άναψε φωτιές στην κοινότητα.

Το νέο trailer του The Callisto Protocol είναι “σιχαμερά” καλό!

Εκτός από όλα τα παραπάνω, οι developers του survival horror παιχνιδιού δήλωσαν μέσα από το Twitter ότι θα υπάρχει κανονικά επιλογή για Performance Mode, αν σε περίπτωση θέλετε να τρέχει στα 60FPS.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όλους ότι θα αποστείλουμε το παιχνίδι παγκοσμίως κανονικά στις 2 Δεκεμβρίου. Και ναι, θα έχει Performance mode στα 60FPS.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: