Silent Hill: Δείτε ζωντανά όλες τις ανακοινώσεις της Konami

Οι φήμες σταματούν απόψε
19 Οκτωβρίου 2022 15:16
Silent Hill: Δείτε ζωντανά όλες τις ανακοινώσεις της Konami

Η μεγάλη στιγμή για τους Silent Hill fans έφτασε. Έπειτα από κυριολεκτικά χρόνια ασταμάτητης φημολογίας, σήμερα θα μάθουμε επιτέλους τι σχεδιάζει τελικά η Konami, τι απ’ όλα αυτά που έχουν ακουστεί αληθεύει, τι μπορούμε να περιμένουμε από τη μεγάλη επιστροφή του θρυλικού horror franchise.

Αναλυτικότερα, σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 23:50 (ώρα Ελλάδος) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το SILENT HILL Transmission. Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του Silent Hill στο YouTube και έτσι μπορείτε να το βρείτε στον σχετικό player που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η ίδια η Konami φαίνεται πως αποκάλυψε πριν την ώρα της τα projects που θα παρουσιαστούν απόψε. Συγκεκριμένα, προσωρινά η περιγραφή του βίντεο περιλάμβανε μια παραπομπή για να βρει κάποιος το Silent Hill 2 στο PlayStation Store. Συγχρόνως, τα metadata του βίντεο στην πλατφόρμα φαίνεται να αποκάλυψαν το Silent Hill Ascension, το οποίο θα είναι μάλλον το επόμενο βασικό κεφάλαιο της σειράς. Τέλος, στην παρουσίαση αναμένεται να δούμε και το Return to Silent Hill που είναι η νέα ταινία που ετοιμάζεται.

Από τις πληροφορίες του YouTube προκύπτει επίσης πως το σόου θα έχει διάρκεια 48 λεπτά. Ακόμη και αν σε αυτά περιλαμβάνεται κάποια αντίστροφη μέτρηση, σίγουρα η Konami φαίνεται πως επιφυλάσσει ένα χορταστικό σόου με αρκετές πληροφορίες.

Δείτε ζωντανά το SILENT HILL Transmission:

Για την ιστορία, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου ατελείωτες φήμες σχετικά με την αναβίωση της σειράς Silent Hill. Από θεωρίες συνομωσίας, όπως το περίφημο Abandoned, μέχρι πιο ρεαλιστικές φήμες, όπως η συνεργασία της Konami με διάφορα άλλα gaming στούντιο.

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο, ότι οι τελευταίες φήμες θέλουν την Bloober Team να αναπτύσσει ένα remake του Silent Hill 2, ενώ παράλληλα μια άλλη ομάδα ετοιμάζει το επόμενο βασικό κεφάλαιο. Συγχρόνως, ακούγεται ότι η Konami ετοιμάζει και ένα επεισοδιακό Silent Hill, περίπου στο στυλ των παιχνιδιών της Telltale Games. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουν ακουστεί και φήμες για συνεργασία με το PlayStation, μέχρι και για εμπλοκή του Hideo Kojima.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε στη βάση δεδομένων της επίσημης υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για την Κορέα και ένα project με τίτλο Silent Hill: The Short Message. Το τι απ’ όλα αυτά ισχύει και όντως έρχεται, θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.