Το νέο Mortal Kombat αποκαλύφθηκε και δεν είναι αυτό που νομίζετε

Γνωρίστε το Mortal Kombat: Onslaught
18 Οκτωβρίου 2022 22:09
Το νέο Mortal Kombat αποκαλύφθηκε και δεν είναι αυτό που νομίζετε

Η Warner Bros. Games μόλις αποκάλυψε το Mortal Kombat: Onslaught, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς fighting παιχνιδιών. Μιας και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 2019 και το Mortal Kombat 11, αναμενόμενα πολλοί περίμεναν το επόμενο βασικό κεφάλαιο, ωστόσο το Onslaught είναι κάτι αρκετά διαφορετικό, αφού δεν είναι καν fighting τίτλος!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Mortal Kombat: Onslaught θα είναι ένα collection role-playing game (RPG) για Android και iOS. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της NetherRealm Studios, πρόκειται για την πρώτη αποκλειστικά mobile κινηματογραφική story εμπειρία της σειράς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, οι παίκτες θα κληθούν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα μαχητών από ένα τεράστιο roster χαρακτήρων και έπειτα να τη χρησιμοποιήσουν σε τεράστιες real-time μάχες, για να σταματήσουν μια σκοτεινή και επικίνδυνη απειλή από το να φέρει το χάος στα realms.

Το Mortal Kombat: Onslaught αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 και θα έρθει να σταθεί δίπλα στο Mortal Kombat Mobile που είναι ήδη διαθέσιμο για iOS και Android, μετρώντας μέχρι σήμερα πάνω από 150 εκατομμύρια downloads.

Μιλώντας σχετικά, ο επικεφαλής της NetherRealm Studios, Ed Boon, τόνισε:

Διευρύνουμε τα όρια του Mortal Kombat για να επιτρέψουμε στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία του franchise με νέους τρόπους, παραμένοντας όμως πιστοί στον πυρήνα της βίαιης φύσης του. Με το Mortal Kombat: Onslaught επαναπροσδιορίσαμε το Mortal Kombat σε ένα στρατηγικό team-based collection RPG με fast-paced, group melee combat που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες fans.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.