Η νέα φορητή κονσόλα της Razer κοστίζει όσο ένα Steam Deck

H Razer λέει πως είναι η ισχυρότερη Android φορητή κονσόλα του κόσμου και ιδανική για cloud gaming.
16 Οκτωβρίου 2022 13:28
Η νέα φορητή κονσόλα της Razer κοστίζει όσο ένα Steam Deck

Η Razer ανακοίνωσε την πιο ισχυρή Android φορητή gaming κονσόλα του κόσμου ονόματι, Razer Edge. Με αυτή την πρόταση η Razer μπαίνει στην αγορά των υβριδικών gaming κονσολών μεταξύ της παραδοσιακής κονσόλας και της mobile gaming εμπειρίας, με τον enthusiast gamer κατά νου. 

Ουσιαστικά θυμίζει αρκετά το Nintendo Switch στην όψη και τον χειρισμό, καθώς αποτελείται από μια οθόνη με τα εντυπωσιακά specs του, ενσωματωμένα με το χειριστήριο Razer Kishi V2 Pro. Ο σχεδιασμός του είναι επίσης φιλικός προς τους streamers καθώς φέρει μια ενσωματωμένη webcam ανάλυσης 1080p/60fps με δύο μικρόφωνα. Η Razer το προωθεί και ως μια συσκευή κατάλληλη για φορητό cloud gaming αφού υποστηρίζεται το Xbox app και άρα και το Xbox Game Pass. 

Στα specs του συναντάμε έναν πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1, AMOLED οθόνη 6.8" FHD+ ανάλυσης στα 144Hz, με 8GB LPDDR5 RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 128GB με έως 2TB επέκταση μέσω microSD, stereo ηχεία με THX spatial audio υποστήριξη, μπαταρία 5.000 mAh, Bluetooth 5.2 και Wi-Fi 6E. 

Το Razer Edge Wi-Fi Edition κοστίζει $399, δηλαδή όσο ένα Steam Deck και μπορείτε να κάνετε κράτηση προς το παρόν για όταν κυκλοφορήσει. Θα υπάρξει μελλοντικά και μια 5G έκδοση, το Razer Edge 5G.