Dead Space: Δείτε 8 λεπτά φρικαλέων gameplay πλάνων από το remake

Τα οποία αποκαλύπτουν και μερικά νέα στοιχεία
15 Οκτωβρίου 2022 21:07
Dead Space: Δείτε 8 λεπτά φρικαλέων gameplay πλάνων από το remake

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του πρώτου σύντομου gameplay trailer, η EA συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του Dead Space, δίνοντας τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλης διάρκειας gameplay walkthrough του remake.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο YouTube αναρτήθηκε ένα διάρκειας οκτώ λεπτών gameplay βίντεο, στο οποίο senior producer Philippe Ducharme παρουσιάζει αναλυτικά το remake. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ένα απόσπασμα από την αρχή του τρίτου κεφαλαίου του παιχνιδιού, στο οποίο ο πρωταγωνιστής, ο Isaac, πρέπει να εξερευνήσει ένα γεμάτο τέρατα τμήμα του USG Ishimura, προκειμένου να φτάσει στο engineering κατάστρωμα του πλοίου, για να προσπαθήσει να επισκευάσει τις μηχανές του.

Μια από τις ενδιαφέρουσες πτυχές του remake που παρουσιάζει το βίντεο είναι πως το Ishimura είναι πλέον ένα ολόκληρο πλοίο που συνδέεται και έτσι οι παίκτες δε χρειάζεται να βασίζονται στο tram για να μετακινούνται. Βέβαια, αυτό ο τεράστιος διασυνδεδεμένος χώρος φέρνει μια νέα πρόκληση, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να περάσουν περισσότερες από μια φορές από κάποιες περιοχές. Για το λόγο αυτό η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε το Intensity Director, έναν μηχανισμό που αλλάζει αυτές τις κοινές περιοχές κάθε φορά που περνάει ο παίκτες, προσαρμόζοντας τους εχθρούς, την ατμόσφαιρα και το φωτισμό. Μπορεί για παράδειγμα να κάνει το σκηνικό πιο ήρεμο αν οι παίκτες έρχονται από κάποια μεγάλη μάχη ή να βάλει ένα απροσδόκητο jumpscare κάπου που οι παίκτες δε θα το περιμένουν.

Περισσότερα για τον Intensity Director, για το νέο τρόπο που συνδέεται το Ishimura, για τις διαφορές στα γραφικά και όχι μόνο μπορείτε να μάθετε παρακολουθώντας το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το remake του Dead Space είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου του 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X|S.