Resident Evil Village: Η Capcom θα “κοντύνει” την Lady Dimitrescu

Για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο
11 Οκτωβρίου 2022 17:10
Resident Evil Village: Η Capcom θα “κοντύνει” την Lady Dimitrescu

Όσοι έχετε ασχοληθεί με το Resident Evil Village, σίγουρα θα θυμάστε πόσο εμβληματική ήταν η παρουσία της Lady Dimitrescu. Η “κακιά” του όγδοου κεφαλαίου του franchise της Capcom εκτός από πολύ δυνατή, σε σχέση με τον Ethan Winters (πρωταγωνιστή του παιχνιδιού), ήταν και αρκετά ψηλή.

Αυτό, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει με την άφιξη του Winter’s Expansion, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, η Lady Dimitrescu θα είναι playable χαρακτήρας στο νέο Mercenaries mode και η Capcom πήρε την απόφαση να “κοντύνει” τη χαρακτήρα, ώστε ο παίκτης να μπορεί να τη χειρίζεται καλύτερα.

Όπως επισήμανε η ιαπωνική εταιρία, έπρεπε να κάνει μερικά “κόλπα” για να μπορεί να παιχτεί η χαρακτήρας με πιο μεγάλη άνεση και ένα από αυτά ήταν να πειράξει το ύψος της.

Ο Kento Kinoshita, ο οποίος είναι ο game director στο Winter’s Expansion δήλωσε τα εξής στο Polygon:

Το ύψος της Lady Dimitrescu έφερε πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, αλλά στο τέλος μπορέσαμε να την εφαρμόσουμε με ένα γιγαντιαίο ανάστημα και ήταν πιο ψηλή από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Για το The Mercenaries, είναι απαραίτητο ο παίκτης να μπορεί να ελέγχει εύκολα τον χαρακτήρα του και για να γίνει αυτό, προσαρμόσαμε λίγο το ύψος της.

Πλέον, το ύψος της θα ανέρχεται λίγο πιο κάτω από τα 2.7 μέτρα. Σε αυτό το ύψος, ο παίκτης, θα μπορεί να αποφεύγει τις οροφές (και να μην κουτουλάει), μετά βίας.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι ο κάθε χαρακτήρας θα έχει μοναδικές ικανότητες στο The Mercenaries Mode. Παραδείγματος χάρη, η “Lady D” θα μπορεί να πετάει έπιπλα στους εχθρούς.

Το Resident Evil Village και άλλα παιχνίδια της σειράς έρχονται στο Nintendo Switch

Η Gold Edition του Resident Evil Village (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προ-παραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.