Choo-Choo Charles - Το περίεργο horror παιχνίδι που έγινε viral με εκατομμύρια προβολές!

Στο οποίο ελέγχετε ένα παλιό τρένο!
09 Οκτωβρίου 2022 19:57
Choo-Choo Charles - Το περίεργο horror παιχνίδι που έγινε viral με εκατομμύρια προβολές!

Πως σας ακούγεται η ιδέα ενός horror παιχνιδιού που σας κυνηγά συνεχώς ένα σατανικό τρένο-αράχνη και εσείς πρέπει να ταξιδέψετε στον ανοιχτό κόσμο με ένα άλλο παλιό τρένο που αναβαθμίζετε με την πάροδο του χρόνου για να νικήσετε τον Charles;

Σίγουρα το concept είναι ιδιαίτερο και κάτι που δε συναντάς κάθε μέρα και γι’ αυτό η gaming κοινότητα έχει αγκαλιάσει το project της Two Star, το οποίο έγινε ξανά viral. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης μόλις δημοσίευσε ένα trailer για να ανακοινώσει πως το Choo-Choo Charles θα κυκλοφορήσει σύντομα και αμέσως η ανάρτησή της έγινε viral με 1 εκατομμύριο προβολές στο Twitter και μισό εκατομμύριο στο YouTube.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι με το αρχικό trailer ανακοίνωσης, το οποίο μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το Choo-Choo Charles, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam στις 9 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης έχει επιβεβαιώσει πως θα μεταφέρει την εμπειρία και στις κονσόλες εντός του επόμενου έτους. Ακολουθεί το πιο πρόσφατο trailer του.