Steam Deck: Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα του dock

Η τιμή του ανέρχεται στα €99
07 Οκτωβρίου 2022 12:41
Steam Deck: Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα του dock

Η Valve αποκάλυψε επίσημα το dock του Steam Deck, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε πλέον μέσα από το site του Steam. Το dock, όπως συμβαίνει και με το Nintendo Switch, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα παιχνίδια σας από την άνεση του καναπέ σας στην τηλεόρασή σας. Αξίζει να αναφερθεί, ότι μόλις αγοράσετε το dock από τη σελίδα της Valve, θα χρειαστεί να περιμένετε μία ή δύο εβδομάδες για να το παραλάβετε.

Το dock, στο πίσω μέρος του φιλοξενεί μία θύρα HDMI 2.0, ένα 1.4 Display Port, την υποδοχή για την τροφοδοσία, υποδοχή για ethernet (υποστηρίζει gigabit σύνδεση), καθώς και τρεις θύρες USB 3.0. Μάλιστα, μόλις βάλετε το Steam Deck σας πάνω στο dock, αυτό θα φορτίζει μέσω της USB C θύρας του, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας στην οθόνη σας.

Μπορείτε να αγοράσετε το dock του Steam Deck στην τιμή των €99 πατώντας εδώ.

Η Valve ανέφερε ότι έχει κάνει "εκτεταμένες δοκιμές" και έχει επιβεβαιώσει τη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα οθονών, αλλά με τόσες τηλεοράσεις που υπάρχουν στην αγορά, ίσως υπάρξουν κάποιες που δεν είναι και «τόσο» συμβατές.

Παραδείγματος χάρη, η εταιρία δήλωσε ότι κάποιες LG τηλεοράσεις μπορεί να έχουν «θόρυβο», αλλά εργάζεται για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, αν και όπως λέει το πρόβλημα αυτό φτιάχνει με ένα γρήγορο reset.