Αποκτήστε 9 RPG παιχνίδια για το PC με σχεδόν €20

Για καλό σκοπό
06 Οκτωβρίου 2022 21:33
Αποκτήστε 9 RPG παιχνίδια για το PC με σχεδόν €20

Το νέο Humble Bundle πακέτο είναι γεγονός και αυτή τη φορά, η υπηρεσία σάς προσφέρει RPG παιχνίδια για το PC σας, τα οποία κοστίζουν συνολικά 200 δολάρια, με μόλις 20 ευρώ.

Όπως πάντα, θα μπορείτε να αποκτήσετε τα παιχνίδια ανάλογα με το ποσό που θα βάλετε, αφού σε περίπτωση που δε θέλετε να δώσετε €20 για το πλήρες πακέτο, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μόλις €1 για τα Planescape: Torment: Enhanced Edition και Icewind Dale: Enhanced Edition.

Επιπροσθέτως, με σχεδόν €10 θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με τα Baldur’s Gate: Enhanced Edition, Baldur’s Gate: Face of Good and Evil DLC, Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, Icewind Dale: Enhanced Edition, Neverwinter Nights: Complete Adventures: Enhanced Edition και Planescape: Torment: Enhanced Edition.

Το πιο μεγάλο πακέτο της πλατφόρμας κοστίζει όπως σας είπαμε παραπάνω €20 και σας δίνει τα εξής παιχνίδια: Pathfinder: Wrath of the Righteous, Baldur’s Gate: Enhanced Edition, Baldur’s Gate: Face of Good and Evil DLC, Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, Icewind Dale: Enhanced Edition, Neverwinter Nights: Complete Adventures: Enhanced Edition και Planescape: Torment: Enhanced Edition.

Αποκτήστε το νέο Humble Bundle πακέτο πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό, και σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο World Central Kitchen, το οποίο παρέχει ζεστά γεύματα σε θύματα φυσικών καταστροφών όπως ο τυφώνας Ίαν. Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν στο World Central Kitchen, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.