Το sequel του Cyberpunk 2077 θα αναπτυχθεί από τα νέα στούντιο της CD Projekt στις ΗΠΑ

Το πολωνικό στούντιο ιδρύει ένα μεγάλο αμερικάνικο στούντιο-παράρτημα
05 Οκτωβρίου 2022 17:09
Το sequel του Cyberpunk 2077 θα αναπτυχθεί από τα νέα στούντιο της CD Projekt στις ΗΠΑ

Η CD Projekt RED αποκάλυψε τα μεγάλα και φιλόδοξα σχέδιά της χθες για το μέλλον των franchises της, όπως τη νέα Witcher τριλογία και το sequel του Cyberpunk 2077. Ανάμεσα στις σημαντικές ειδήσεις που είχε να μοιραστεί με το κοινό ήταν πως ιδρύει το μεγάλο της αμερικάνικο παράρτημα, δίπλα στην The Molasses Flood, το στούντιο που εξαγόρασε και εδρεύει στη Βοστώνη. 

Η CD Projekt RED North America, όπως θα ονομάζεται το μεγάλο στούντιο θα αποτελείται από το hub της πολωνικής εταιρίας στο Βανκούβερ του Καναδά και της Βοστώνης και θα είναι αυτό που θα αναπτύξει το "Cyberpunk 2" ή όπως θα ονομαστεί το sequel του Cyberpunk 2077. 

Ο Quest Director του Cyberpunk 2077, Pawel Sasko, αποκάλυψε μέσα από το Twitter του πως μετά την κυκλοφορία του μεγάλου expansion "Phantom Liberty" η ομάδα του θα εστιάσει στο "Project Orion", όπως είναι η κωδική ονομασία του sequel.

Μάλιστα επιβεβαίωσε ότι αυτός και η βασική ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 θα μεταναστεύσει σύντομα στις ΗΠΑ ούτως ώστε να ηγηθούν της CDPR North America και της ανάπτυξης του sequel. "To Project Orion θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια μερικών εκ των ικανότερων βετεράνων της CDPR που υπάρχουν", ενώ η εταιρία θα αναζητήσει και νέα ταλέντα για να φτιάξει ένα απίθανο παιχνίδι για το οποίο θα είναι περήφανη, είπε μεταξύ άλλων ο Sasko.