Το Overwatch είναι και επίσημα “νεκρό” – Σήμερα η κυκλοφορία του Overwatch 2

Το sequel έρχεται σε λίγες ώρες
04 Οκτωβρίου 2022 10:14
Το Overwatch είναι και επίσημα “νεκρό” – Σήμερα η κυκλοφορία του Overwatch 2

Το θρυλικό και πολύ επιτυχημένο παιχνίδι της Blizzard, το Overwatch είναι και επίσημα νεκρό εδώ. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο τίτλος βγήκε εκτός λειτουργίας, εδώ και κάποιες ώρες, έτσι ώστε η εταιρία να ετοιμαστείτε κατάλληλα για τη μεγάλη κυκλοφορία του Overwatch 2.

Κανείς δεν μπορεί να παίξει αυτή τη στιγμή το Overwatch μιας και οι servers είναι εκτός, αλλά αυτό θα αλλάξει σήμερα, 4 Οκτωβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει σε early access μορφή το sequel, για τις κονσόλες και το PC. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Overwatch 2 θα είναι εντελώς δωρεάν και δε θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι για να παίξετε.

Το Overwatch 1 κυκλοφόρησε το 2016, γνώρισε πολύ γρήγορα τεράστια ανταπόκριση, ενώ είχε διακριθεί και με πολλά βραβεία ανάμεσά τους το Game of the Year. Έκτοτε είχε λάβει μέχρι και κόμικς, επίσημες φιγούρες και φυσικά cosplays σε πολλά events.

Tο Overwatch 2 θα υποστηρίζει κανονικά cross-platform play, καθώς και cross-platform progression, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με το προσωπικό σας account, από όποια πλατφόρμα εσείς επιθυμείτε.

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει σήμερα για PC και κονσόλες ως early access.