Dream: Ο πασίγνωστος Minecraft YouTuber αποκάλυψε το πρόσωπό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έγινε απόλυτα viral
03 Οκτωβρίου 2022 08:50
Dream: Ο πασίγνωστος Minecraft YouTuber αποκάλυψε το πρόσωπό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από το έντονο teasing των τελευταίων εβδομάδων, ο πασίγνωστος YouTuber Dream αποκάλυψε επιτέλους το πρόσωπό του.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Dream έχει παρουσία στην πλατφόρμα από το 2014, αλλά παρόλο που μετρά πάνω από 30 εκατομμύρια συνδρομητές και σχεδόν 3 δισεκατομμύρια views, δεν είχε δείξει ποτέ το πρόσωπό του. Μάλιστα, ο Dream δεν είχε αποκαλύψει την εμφάνισή του στην πραγματική ζωή, ούτε σε κάποια από τις πολυάριθμες συνεργασίες που είχε κάνει με άλλα κανάλια της πλατφόρμας και παρά τα αιτήματα των εκατομμύρια fans του. Κάπως έτσι, το όλο θέμα είχε εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του YouTube, με τα κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί το γεγονός ότι το brand του βασιζόταν σε ένα πολύ απλό σκίτσο από ένα ανθρωπάκι.

Όλα αυτά ήρθαν να αλλάξουν στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν ο Dream ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει επιτέλους το πρόσωπό του μέσα από το επόμενο βίντεο του. Τελικά, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου. Μέσα από το βασικό του κανάλι ανάρτησε ένα βίντεο με τίτλο “hi, I’m Dream”. Σε αυτό, αφού ταλαιπώρησε τους θεατές για λίγο ακόμη δείχνοντας το setup του (το οποίο περιλαμβάνει κορνιζωμένο το Gueniess World Record που του ανήκει), αποκάλυψε εν τέλει την εμφάνισή του.

Ο λόγος που ο Dream πήρε τώρα αυτή την απόφαση είναι επειδή ένας φίλος του θα έρθει να μείνει μαζί του. Μιας και στα βίντεό του θα φαινόταν έτσι και αλλιώς, αποφάσισε να κάνει ο ίδιος του την αποκάλυψη. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο Dream θα συνεχίσει κανονικά τα Minecraft βίντεο χωρίς να δείχνει το πρόσωπό του, ωστόσο τόνισε ότι θα αρχίσει να δημοσιεύσει και περισσότερο περιεχόμενο από την πραγματική ζωή στο κανάλι του.

Για την ιστορία, το όλο θέμα έγινε τρομερά viral, με το βίντεο του Dream να μετρά ήδη 10 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες, ενώ στα social media είναι ακόμη trending το hashtag #dreamfacereveal, με το σχετικό tweet του δημιουργού να έχει πάνω από 600 χιλιάδες likes.

Tags: