The Game Awards 2022: Μετά από 3 χρόνια φέτος επιστρέφουν στην «κανονικότητα»

Επίσημη ανακοίνωση από τον Geoff Keighley
02 Οκτωβρίου 2022 10:34
The Game Awards 2022: Μετά από 3 χρόνια φέτος επιστρέφουν στην «κανονικότητα»

Απέχουμε πλέον περίπου δύο μήνες από τα φετινά The Game Awards, τα οποία αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις αρχές του Δεκεμβρίου. Έτσι, προετοιμάζοντας το έδαφος, ο παρουσιαστής και παραγωγός τους, Geoff Keighley, αποκάλυψε τώρα μια νέα σημαντική πληροφορία.

Συγκεκριμένα, η τελετή απονομής θα είναι ξανά ανοιχτή για το κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί από την 1η Νοεμβρίου να αγοράσει εισιτήρια και να παρακολουθήσει ζωντανά το σόου μέσα από το Microsoft Theater. Τα τελευταία τρία χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας, τα The Game Awards είχαν μόνο ως καλεσμένους διάφορα στελέχη και άτομα της βιομηχανίας. Φέτος, με το ευρύ κοινό να επιστρέφει, το σόου του Geoff αναμένεται να είναι πιο «ζωντανό» από ποτέ, με τα έντονα χειροκροτήματα και την ένταση που έχουμε συνηθίσει από την gaming κοινότητα στις σημαντικές αποκαλύψεις.

Μιλώντας σχετικά, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Geoff δήλωσε:

Μετά από ένα διάλειμμα 3 ετών, είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και πάλι μαζί μας στα The Game Awards, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το κοινό και πάλι μαζί μας στο σόου. Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά για να σας προσφέρουμε εκπλήξεις και συναρπαστικές στιγμές που θα γιορτάζουν αυτό το μέσο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το tweet του Geoff δεν έλειψε και ένα tease, με τον παρουσιαστή να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Απλά περιμένετε....

Όπως κάθε χρόνο, τα The Game Awards αναμένεται να είναι φορτωμένα με εκπλήξεις και ανακοινώσεις και τα πρώτα teasers σίγουρα δε θα αργήσουν. Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.