Ο Ed Sheeran έβγαλε τραγούδι για τα Pokémon (ΒΙΝΤΕΟ)

Το οποίο θα παίξει στα επερχόμενα Pokémon Scarlet & Violet
30 Σεπτεμβρίου 2022 14:54
Ο Ed Sheeran έβγαλε τραγούδι για τα Pokémon (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο Ed Sheeran μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι, το Celestial, στο οποίο έχει την βοήθεια μερικών Pokémon! Συγκεκριμένα, σε αυτό εμφανίζονται λατρεμένα πλάσματα από τα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα τα Pikachu, Charizard και Snorlax. Μάλιστα, η συνεργασία με την The Pokémon Company και τη Nintendo δε σταματά εκεί.

Αναλυτικότερα, το κομμάτι του βραβευμένου με Grammy καλλιτέχνη θα παίξει και στα επερχόμενα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, χωρίς να ξέρουμε ωστόσο σε ποιο σημείο τους ή κάποια επιπλέον πληροφορία. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια ένατη γενιά του franchise, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Ed Sheeran έχει δηλώσει ανοιχτά πολλές φορές στο παρελθόν πως λατρεύει τα Pokémon παιχνίδια, αναφέροντας:

Παίζω Pokémon από τότε που ήμουν στο δημοτικό. Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε διαφορετικές εκδόσεις των παιχνιδιών και ανταλλάσσαμε Pokémon μαζί μέχρι να συμπληρώσουμε ο καθένας το Pokédex του. Μου άρεσαν οι κάρτες, αλλά τα παιχνίδια ήταν αυτά στα οποία «χανόμουν».

Μου άρεσε όλος ο κόσμος που δημιουργούσαν. Μου αποσπούσαν την προσοχή αν συνέβαιναν αρνητικά πράγματα στη ζωή μου και στο σχολείο που ήθελα να αποφύγω. Ήταν ένας κόσμος στον οποίο μπορούσα να αποδράσω και από τότε λοιπόν παίζω. Παρόλο που είμαι 31 ετών τώρα, εξακολουθώ να έχω το ίδιο Game Boy Color και να παίζω τα Pokémon Yellow ή Silver σε αεροπλάνα και τρένα όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Είναι μεγάλη τιμή να προσθέσω ένα τραγούδι σε ένα παιχνίδι Pokémon και να γυρίσω και ένα νοσταλγικό βίντεο.

Ακούστε το Celestial, το νέο τραγούδι του Ed Sheeran για τα Pokémon Scarlet & Violet: