Η Blizzard αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία του World of Warcraft: Dragonflight (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να επιστρέψετε στο Azeroth
29 Σεπτεμβρίου 2022 23:26
Η Blizzard αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία του World of Warcraft: Dragonflight (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blizzard μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft: Dragonflight, του ολοκαίνουργιου expansion του θρυλικού MMO RPG. Όπως φαίνεται, το νέο πακέτο επέκτασης δε θα αργήσει, καθώς αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 28 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες πρόκειται να επιστρέψουν στο Azeroth και να γνωρίσουν ένα ολοκαίνουργιο playable race, το νέο class που ονομάζεται Evoker, καθώς και τα dragon mounts.

Παράθυρο κυκλοφορίας για το Dragonflight expansion του World of Warcraft (ΦΩΤΟ)

Μερικές πληροφορίες για το νέο expansion του WoW:

Η νέα περιοχή θα χωρίζεται σε πέντε ζώνες και θα φέρει στο προσκήνιο τους Dracthyr. Πρόκειται για ένα νέο πλήρως playable race δράκων, οι οποίοι μπορούν να πάρουν ανθρωποειδής μορφή. Φυσικά, οι Dracthyr χαρακτήρες θα μπορούν να μπουν είτε στο Alliance είτε στο Horde, όντας μάλιστα το μοναδικό race που θα έχει πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο Evoker class, το οποίο είναι μια ακόμη από τις νέες προσθήκες του expansion. Ως Evokers, οι παίκτες θα μπορούν να ειδικευτούν στο healing των συμμάχων τους ή στις μάχες ως mid-range damage dealers.

Φυσικά, το Dragonflight φέρνει, όπως προδίδει και το όνομά του, το Dragonriding. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να καβαλήσουν δράκους, με την δραστηριότητα να διαφέρει σημαντικά από τα απλά flying mounts που υπάρχουν στο παιχνίδι από την εποχή του Burning Crusade. Όπως επισημαίνουν οι developers της Blizzards, οι δράκοι θα είναι πιο δυναμικοί και θα μπορούν να κάνουν ειδικές κινήσεις στον αέρα, όπως για παράδειγμα απότομες βουτιές για να χάσουν ραγδαία ύψος.

Το expansion θα φέρει και διάφορες quality of life βελτιώσεις. Η πιο αξιοσημείωτη είναι το φρεσκαρισμένο user interface, το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν στα μέτρα τους, ενώ σημαντικές είναι και οι αλλαγές που έχουν γίνει στους crafting μηχανισμούς και το νέο talent σύστημα.

Το νέο expansion του WoW θα έρθει σε διαφορετικές εκδόσεις και τιμές, με την βασική έκδοση να κοστίζει €49,99, την Heroic έκδοση €69,99 και την Epic έκδοση €89,99. Μάλιστα, θα υπάρξει και μία φυσική έκδοση, Collector’s edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα ψηφιακά καλούδια της “Epic edition” και θα κοστίζει $130.

Το World of Warcraft: Dragonflight θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.