Κατεβάστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σας

Για να λιώσετε με την παρέα σας
29 Σεπτεμβρίου 2022 18:00
Κατεβάστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σας

Για αυτή την εβδομάδα η Epic Games χαρίζει δύο δωρεάν παιχνίδια για όλους εσάς, μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα. Έτσι, μετά από τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven, η εταιρία σάς δίνει ακόμη δύο τίτλους να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή, χωρίς κανένα κόστος.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι είναι το Runbow, ένα “party game” που σας επιτρέπει εκτός από single player να το απολαύσετε και με την παρέα σας μέσω co-op. Πρόκειται για έναν τίτλο που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια από την 13AM Games και είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε με την παρέα σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το The Drone Racing League Simulator και όπως μαρτυράει το όνομά του καλείστε να racing με διάφορα drones και απευθύνεται κυρίως σε “competitive παίκτες”, ενώ και αυτό, εκτός από multiplayer υποστηρίζει κανονικά και “μονό”. Το The Drone Racing League Simulator φτιάχτηκε από την The Drone Racing League.

Αποκτήστε το Runbow πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το The Drone Racing League Simulator πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα trailers των παιχνιδιών.