Τίτλοι τέλους για το Call of Duty: Warzone – Έφτασε το τελευταίο update

Τα φώτα στρέφονται πλέον στο Warzone 2.0
29 Σεπτεμβρίου 2022 15:03
Τίτλοι τέλους για το Call of Duty: Warzone – Έφτασε το τελευταίο update

Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες από την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare ΙΙ στις 28 Οκτωβρίου, το οποίο αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ντεμπούτο του Warzone 2.0 το Νοέμβριο. Όπως είναι επομένως λογικό, η προσοχή της Activision και των ομάδων της είναι στραμμένη στις νέες αυτές εμπειρίες της σειράς, όντας έτοιμες να ρίξουν την αυλαία για το αρχικό Warzone.

Συγκεκριμένα, περίπου δυόμιση χρόνια μετά την άφιξη του πασίγνωστου battle royale τίτλου, το τελευταίο μεγάλο update του Call of Duty: Warzone έγινε πλέον διαθέσιμο. Το συγκεκριμένο mid-season update έχει μέγεθος 6GB και εστιάζει κυρίως σε quality of life βελτιώσεις, φέρνοντας και μια συλλογή από τα "greatest hits" modes, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν μέσα από ένα playlist που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης Raven Software ετοίμασε και τα "Warzone Stories", τα οποία αποτελούν ευχαριστήρια δώρα για την κοινότητα. Οι εν λόγω κάρτες θα τιμήσουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του τίτλου, αποτίνοντας για παράδειγμα φόρο τιμής σε λατρεμένα όπλα όπως το Grau 5.56 του Modern Warfare.

Για όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες του Season Five Mid-Season Patch του Call of Duty: Warzone, καθώς και για το ευχαριστήριο μήνυμα της ομάδας ανάπτυξης μπορείτε να βρείτε την σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Φυσικά, να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι το Warzone θα παραμείνει online και μετά το ντεμπούτο του Warzone 2.0. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν κανονικά matches, ωστόσο δεν αναμένεται να λάβει άλλο νέο περιεχόμενο ή σημαντικές αναβαθμίσεις, παρά μόνο μικρότερα patches για τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν.