Overwatch 2: Το νέο έντονο trailer σάς καλεί στις αρένες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
27 Σεπτεμβρίου 2022 23:58
Overwatch 2: Το νέο έντονο trailer σάς καλεί στις αρένες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Overwatch 2 και όπως συνηθίζεται, η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του τίτλου για να προετοιμάσει το έδαφος.

Το εν λόγω βίντεο ξεκινά με μια νέα ματιά στην Kiriko, η οποία είναι μια από τις ολοκαίνουργιες προσθήκες του sequel όσον αφορά το ρόστερ των χαρακτήρων. Φυσικά, δε λείπει και η έντονη κινηματογραφική δράση, με το trailer να παρουσιάζει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δυνάμεις των λατρεμένων ηρώων του πρώτου παιχνιδιού. Βλέπουμε για παράδειγμα την Tracer να κάνει dash και τον Reinhardt να χρησιμοποιεί την ασπίδα του.

Επιπροσθέτως, πέρα από την Kiriko, το trailer εστιάζει και σε μια ακόμη νέα χαρακτήρα, την Junker Queen, δείχνοντας ένα από τα βασικά τις abilities, όπως οι λεπίδες που μπορεί να πετά στους εχθρούς. Τέλος, παίρνουμε και μια γεύση από τους διάφορους χάρτες του παιχνιδιού, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα στείλουν τους παίκτες στη Νέα Υόρκη, την Ινδία και την Κορέα, ενώ η Blizzard παρουσιάζει και μερικά από τα τύπου cyberpunk κοσμητικά αντικείμενα που θα περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της πρώτης σεζόν.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το Overwatch 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4, το PS5, το Nintendo Switch, το Xbox One και τα Xbox Series X|S. Αρχικά το παιχνίδι θα είναι σε early access, όντας διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους.

Tags: